Home  >  Thema's  >  Instrumenten

Quick Scan integriteit

Instrument

Vul de online vragenlijst in en krijg binnen 5 minuten een op maat gemaakt advies voor het werken aan integriteit in jouw stad of gemeente.

De QuickScan Integriteit is bedoeld ter inspiratie voor iedereen die werkt bij steden en gemeenten, maar is voornamelijk gericht naar leidinggevenden en bestuurders. Ze is ontwikkeld door VVSG en Diverscity in samenwerking met Governance & Integrity België.

De QuickScan Integriteit bestaat uit een tiental vragen. Op basis van je antwoorden ontvang je op maat gemaakt advies. Dit advies kan je inspireren bij het formuleren van de belangrijkste vervolgstappen om de integriteit binnen uw organisatie verder te ondersteunen en versterken, of waar je kan starten. Dit levert handige input voor afdelingsplannen en managementdoelen.

Na afloop van de QuickScan Integriteit ontvang je een rapport met de resultaten. De resultaten van de QuickScan worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zullen niet op individueel stads- of gemeenteniveau worden gepubliceerd. Slechts degene die de QuickScan Integriteit invult, ontvangt de resultaten van de scan op het emailadres welke tijdens de registratie is aangegeven. We gebruiken je antwoorden alleen om een maatpas advies te maken.

Voor meer informatie of ondersteuning kan je vrijblijvend contact opnemen met Governance & Integrity België of met de VVSG.