Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid
Home  >  Thema's

Het nieuwe werken

Het Nieuwe Werken is een arbeidsorganisatieconcept. Het beantwoordt de vraag hoe personeelsleden optimaal kunnen functioneren in een digitale netwerkmaatschappij om zo een optimaal dienstenniveau te behalen voor al hun klanten.

Het Nieuwe Werken is in die zin een continu aanpassingsproces gebaseerd op de afstemming tussen de fysieke werkomgeving, een efficiënt ICT-en informatiebeheer en een stimulerend HR-beleid (ook wel eens respectievelijk de Bricks, de Bytes en de Behaviour genoemd).

Diverscity helpt je op weg, maakt je wegwijs in praktijkvoorbeelden en brengt je in contact met lokale besturen om kennis te delen.

Ondersteuning
Laatst toegevoegde documentatie
Werkbaar en productief telewerken, hoe doe je dat?
Telewerken was vóór corona al een gangbare praktijk in heel wat Vlaamse organisaties. Sinds corona raakte telewerken nog verder verspreid. Organisaties bekijken nu of ze dat in de toekomst zullen blijven doen. Maar hoe pak je dat het beste aan?
Externe ondersteuning
Pocket: Feedback geven en ontvangen
Deze publicatie bevat een visie op feedback die steunt op samenwerking, met elkaar overleggen, elkaar oprecht durven informeren, zaken met elkaar delen en ook wel confronteren.
Pocket