Vervolgopleiding: "Hallo, is dit discriminatie?" oefenen met solo-acteur

Opleiding

Nam je reeds deel aan de opleiding "Hallo, is dit discriminatie? - Hoe omgaan met discriminatie op de werkvloer?".  In deze vorming leerde je enkele gesprekstechnieken aan om om te gaan met discriminerende opmerkingen. Nu nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een workshop “oefenen met SOLO-acteur”. 

Wat
Diverscity werkt voor deze workshop samen met Klein Barnum. De solo-acteurs zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die al jaren actief zijn als trainingsacteur.

Wij hebben deze uitzonderlijke opleidingsvorm gekozen om jou in een veilige omgeving, met slechts 5 deelnemers, gedurende een halve dag te laten oefenen met ‘real life cases’.  
We onderzoeken wat de effecten zijn van onze aanpak, we bespreken de valkuilen en … oefenen, oefenen, oefenen! Dat is namelijk de beste garantie op toekomstige successen.  

Doelgroep: medewerkers uit lokale besturen die geconfronteerd worden met racisme,  discriminerende vragen of uitspraken en die reeds de opleiding "Hallo, is dit discriminatie?" volgden. 

Praktisch
Een sessie van 3u30 biedt plaats aan 5 deelnemers. Deze beperkte groep garandeert een ongedwongen sfeer, de korte duur van de sessie zorgt voor punch.  

  • 09.00 u – 12.30 u (1ste sessie) 
  • 12.30 u – 13.30 u broodjeslunch
  • ​13.30 u – 17.00 u (2de sessie)  

Deelnameprijs 
Deze vorming is gratis, inschrijven is wel verplicht! 

Inschrijven 
Schrijf nu in via de VVSG Academie 

Annuleren 
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot één week vooraf.
De deelnameprijs van € 60 euro wordt aangerekend wanneer de annulering later, zonder geldige reden, plaatsvindt. 

Info inhoudelijk 
info@diverscity.be  of 02 211 55 50 

Info praktisch 
Elke Van Den Wijngaert, organisatieverantwoordelijke VVSG-academieteam,  02 211 56 60 

Deze opleiding wordt georganiseerd op 0 locatie