Notice: Undefined variable: article in C:\inetpub\wwwroot\diverscity\www\index.11.php on line 1340 Burn-out Zelfzorg - Verhoog je veerkracht. Jezelf wapenen tegen burn-out | Opleidingen

Burn-out Zelfzorg - Verhoog je veerkracht. Jezelf wapenen tegen burn-out

Opleiding
© freepik

Het doel van deze vorming is leren hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen om op die manier de kans op burn-out te verminderen. 

Wie bij een lokaal bestuur werkt, doet dat vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid. In kleine diensten met geringe personeelsbezetting rust een grote verantwoordelijkheid op de medewerkers. Ze gaan vol vuur aan het werk. Helaas soms tot op het punt dat ze opgebrand of uitgeblust zijn.

Tijdens een interactieve workshop met herkenbare praktijkvoorbeelden worden de deelnemers zich bewust van hun persoonlijke energiehuishouding en leren we hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen. We gaan aan de slag met concrete, stress-reducerende technieken. De focus ligt op de vraag ‘wat kan ik zelf doen?’. Na deze vorming zijn de deelnemers beter gewapend tegen stress en burn-out.

Deelnameprijs
30 euro voor VVSG-leden, inclusief lunch en koffiepauze.

Inschrijven
De opleiding start om 9u30 tot 16u00. Schrijf nu in via http://academie.vvsg.be
Maximum 2 deelnemers van eenzelfde bestuur worden toegelaten. ​

Diverscity heeft in lijn met de richtlijnen om het coronavirus COVID-19 in te dijken, besloten om alle opleidingen, gepland tot en met 31 augustus 2020, niet te laten doorgaan.​ Meer info vindt u hier.

Annuleren
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot één week vooraf. De deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulering later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Info inhoudelijk
In onze folder of via info@diverscity.be, 02 211 56 48

Boek deze opleiding In-House
Deze opleiding kan op maat aangeboden worden binnen je organisatie. De opleiding wordt dan inhoudelijk aangepast voor het bedoelde publiek. 

Om een vorming op maat te boeken verwijzen we graag door naar de vormingsfonds website. Dankzij de financiële tussenkomst van de Vlaamse Overheid heeft elk bestuur recht op 1 vorming uit dit  vormingsfonds 'Focus op talent' voor de prijs van €1000.

Meer info vind je op de website van het vormingsfonds of via info@diverscity.be

Deze opleiding wordt georganiseerd op 0 locatie