Burn-out Zelfzorg - Verhoog je veerkracht. Jezelf wapenen tegen burn-out

Opleiding

Het doel van deze vorming is leren hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen om op die manier de kans op burn-out te verminderen. 

Wie bij een lokaal bestuur werkt, doet dat vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid. In kleine diensten met geringe personeelsbezetting rust een grote verantwoordelijkheid op de medewerkers. Medewerkers gaan vol vuur aan het werk. Helaas soms tot op het punt dat ze opgebrand of uitgeblust zijn.Tijdens een interactieve workshop met herkenbare praktijkvoorbeelden worden de deelnemers zich bewust van hun persoonlijke energiehuishouding en leren we hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen om op die manier burn-out te vermijden. Tijdens deze vorming gaan de medewerkers aan de slag met concrete, stress-reducerende technieken. De focus ligt op de vraag ‘wat kan je zelf doen?’. Na deze vorming zijn de deelnemers beter gewapend tegen stress en burn-out.

Deelnameprijs
30 euro voor VVSG-leden, inclusief lunch en koffiepauze.

Inschrijven
Schrijf nu in via http://academie.vvsg.be
Maximum 2 deelnemers van eenzelfde bestuur worden toegelaten. ​

Annuleren
Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat u vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot één week vooraf. De deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulering later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Info inhoudelijk
Via de folder of Pol Despeghel, sectorconsulent lokale besturen, pol.despeghel@diverscity.be  - 02 211 55 50

Deze opleiding wordt georganiseerd op 5 locaties:
TurnhoutHasseltAarschotOudenaardeTorhout