Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Taalstad app: Nederlands voor stadsmedewerkers

Praktijkvoorbeeld

Linguineo heeft een innovatieve app die anderstaligen helpt om hun Nederlandse vaktaal snel en intuïtief onder de knie te krijgen: Taalstad. Stad Antwerpen gebruikt de app al voor hun personeel en hun werkervaringsklanten. Andere lokale besturen hebben vanaf nu ook de kans om Taalstad te gebruiken.

De app is gepersonaliseerd, effectief en fun. Elke oefening is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde methode. Door oefeningen te maken, leert de cursist plaatsen in zijn stad of gemeente kennen. Hij krijgt een constante succeservaring bij het oefenen en wordt getriggerd om verder te oefenen.

Wil je meer weten over Taalstad? Linguineo organiseert een online demosessie op 21 januari waarin ze uitleggen welke stappen je kan ondernemen om Taalstad te gebruiken in jouw organisatie. Schrijf je in via deze link.

Meer informatie of zelf een demoversie proberen? Neem een kijkje op de website van Taalstad. Taalstad wordt mee mogelijk gemaakt door het Agentschap Innoveren en Ondernemen, Stad Antwerpen en imec.istart.