Hoe geef ik als ploegbaas leiding aan mijn team?

Opleiding

Opleiding voor ploegbazen, opzichters, voormannen, werkleiders, facility-verantwoordelijken die even stil willen staan bij hun rol als leidinggevende. (zowel voor leidinggevenden die 2 mensen, een groot team of verschillende teams onder zich hebben)

We vertrekken vanuit je eigen ervaring en gaan werksituaties analyseren en bespreken. Interactieve oefeningen zorgen er dan weer voor dat je inzicht krijgt in de do's-and-don'ts van leidinggeven.

Ook gaan we samen aan de slag om enkele vaardigheden te verbeteren met als doel resultaten te halen en/door de mensen mee te krijgen.

Begeleiding
Knowledge On the Spot (KOS Learning)

Deelnameprijs
30 euro voor VVSG-leden,  inclusief lunch en koffiepauze.

Inschrijven
Schrijf nu in via http://academie.vvsg.be.  

Diverscity heeft in lijn met de richtlijnen om het coronavirus COVID-19 in te dijken, besloten om alle opleidingen, gepland tot en met 31 augustus 2020, niet te laten doorgaan.​ Meer info vindt u hier.

Annuleren
Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig. De volledige deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulatie later plaatsvindt. Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat u vervangen door een collega.

Info inhoudelijk
In onze folder of via info@diverscity.be - 02 211 55 49

Boek deze opleiding In-House
Deze opleiding kan op maat aangeboden worden binnen je organisatie. De opleiding wordt dan inhoudelijk aangepast voor het bedoelde publiek.

Om een vorming op maat te boeken verwijzen we graag door naar de vormingsfonds website. Dankzij de financiële tussenkomst van de Vlaamse Overheid heeft elk bestuur recht op 1 vorming uit dit  vormingsfonds 'Focus op talent' voor de prijs van €1000.

Meer info vind je op de website van het vormingsfonds of via info@diverscity.be

Deze opleiding wordt georganiseerd op 0 locatie