Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Het repressieve apparaat (Module 3 van de opleiding tot integriteitscoördinator)

Opleiding

De module 'het repressieve apparaat' maakt onderdeel uit van de opleiding tot integriteitscoördinator, die bestaat uit 5 modules.

Deze derde module kan afzonderlijk gevolgd worden, net zoals de tweede en vierde module.  Voor meer informatie over de volledige opleiding verwijzen we je graag door naar deze website over de opleiding tot integriteitscoördinator.

Module 3: Het repressieve apparaat

In deze module leer je om te gaan met en het begeleiden van disciplinair onderzoek naar integriteitsschendingen. Je analyseert het meldsysteem in jouw organisatie en kijkt hoe daarin verbeteringen kunnen worden aangebracht. Je leert hoe zorgvuldig om te gaan met een melding van een integriteitsschending. Tevens leer je een onderzoek professioneel te begeleiden en zicht te hebben op wat er komt kijken bij proportioneel en rechtvaardig straffen. Je staat stil bij de opvolging van een disciplinair onderzoek en daaruit volgende maatregelen. Na de module kun je het meldsysteem van jouw organisatie analyseren en verbeteren. Je kunt disciplinaire onderzoeken bij integriteits-schendingen begeleiden en daarover aan het management adviseren.

Begeleiding

G&I, naast de reguliere docenten van G&I zullen externe specialisten en andere ervaringsexperts worden gevraagd bijdragen te leveren aan de opleiding. 

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Enkele dagen voor de start van de vorming ontvang je de nodige info en links om te kunnen deelnemen aan deze opleiding.

Deelnameprijs

Prijs voor VVSG-leden bedraagt de prijs per module €500.

Prijzen zijn inclusief documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes​
*Andere overheden en socio-culturele organisaties betalen +40% en privé-organisaties +80%

Betaling

Je betaalt na ontvangst van factuur.​

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 werkdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding.
Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan, tenzij je een geldig ziekteattest kan voorleggen.

Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega door een e-mail te sturen naar academie@vvsg.be.

Info

Deze opleiding wordt georganiseerd op 1 locatie
Brussel