Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Het morele leerproces (Module 4 van de opleiding tot integriteitscoördinator)

Opleiding

De module 'het morele leerproces' maakt onderdeel uit van de opleiding tot integriteitscoördinator, die bestaat uit 5 modules.

Deze vierde module kan afzonderlijk gevolgd worden, net zoals de tweede en derde module.  Voor meer informatie over de volledige opleiding verwijzen we je graag door naar deze website over de opleiding tot integriteitscoördinator.

Module 4: Het morele leerproces

In deze module leer je het belang van het morele leerproces als pijler van het integriteitssysteem zien. Je weet hoe je een moreel leerproces moet inrichten. Je ziet het moreel beraad als kern van het morele leerproces en professionalisering van medewerkers. Je verwerft inzicht en kundigheid in het begeleiden van een moreel beraad. Je weet hoe je een archief van casuïstiek moet opbouwen. Je leert hoe je casuïstiek kunt benutten voor het opbouwen van moresprudentie en hoe moresprudentie helpt de morele oriëntatie van jouw organisatie en het praktisch werk van medewerkers vorm te geven. Na deze module kun je het morele leerproces in jouw organisatie opzetten. Je kunt een moreel beraad begeleiden en werken aan morele kennis die van nut is voor jouw organisatie.

Begeleiding

G&I, naast de reguliere docenten van G&I zullen externe specialisten en andere ervaringsexperts worden gevraagd bijdragen te leveren aan de opleiding. 

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Enkele dagen voor de start van de vorming ontvang je de nodige info en links om te kunnen deelnemen aan deze opleiding.

Deelnameprijs

Prijs voor VVSG-leden bedraagt de prijs per module €500.

Prijzen zijn inclusief documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes​
*Andere overheden en socio-culturele organisaties betalen +40% en privé-organisaties +80%

Betaling

Je betaalt na ontvangst van factuur.​

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 werkdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding.
Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan, tenzij je een geldig ziekteattest kan voorleggen.

Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega door een e-mail te sturen naar academie@vvsg.be.

Info

 

Deze opleiding wordt georganiseerd op 1 locatie
Brussel