Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

(H)erkennen van signalen van stress en burn-out voor leidinggevenden

Opleiding

Opleiding stresshantering en je rol als leidinggevende bij de preventie van burn-out bij medewerkers.

Als leidinggevende speel je een belangrijke rol ter preventie van stress en burn-out bij medewerkers. Je kan een niet te onderschatten buffer en energiegever zijn voor jouw team. In deze opleiding leer je aan de slag gaan om stress signalen tijdig te (h)erkennen en in te grijpen bij klachten.  

Kortom: hoe zorg ik er als leidinggevende voor dat mijn teamleden zo veerkrachtig mogelijk met alle uitdagingen kunnen omgaan en hoe behoed ik hen voor het risico op verhoogde stress en burn-out? 

Deelnameprijs
45 euro voor VVSG-leden

Inschrijven
Schrijf nu in via academie: http://bit.ly/vvsg_academie.

Annuleren
Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig. De volledige deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulatie later plaatsvindt. Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat u vervangen door een collega.

Info inhoudelijk

Boek deze opleiding In-House
Deze opleiding kan op maat aangeboden worden binnen je organisatie. De opleiding wordt dan inhoudelijk aangepast voor het bedoelde publiek. 

Om een vorming op maat te boeken verwijzen we graag door naar de vormingsfonds website. Dankzij de financiële tussenkomst van de Vlaamse Overheid heeft elk bestuur recht op 1 vorming uit dit  vormingsfonds 'Focus op talent' voor de prijs van €1000.

Meer info vind je op de website van het vormingsfonds of via info@diverscity.be