Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid
Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Lerend Netwerk Jobcoaches

Lerend netwerk
17 juni 202409:30 - 12:30
Brussel

Huis Madou - hart van steden en gemeenten
Bischoffsheimlaan 1
1000 Brussel Brussel
België

Jobcoach, OK ... en nu?

Na de opleiding tot jobcoach zit je misschien toch nog met vragen, wil je graag verder uitwisselen met collega-jobcoaches of … Om hieraan tegemoet te komen, organiseren we vanaf deze zomer een lerend netwerk. We komen een eerste keer samen op maandag 17 juni van 9u30 tot 12u30 in Huis Madou in Brussel. Na een boeiende uitwisseling rond thema’s die door jullie zelf worden aangebracht, eten we daar nog samen een broodje. De volgende samenkomsten leggen we dan ook verder vast.

Inschrijven kan hier tegen uiterlijk 1 juni 2024. 

Werkwijze

We bespreken concrete vragen en thema's op basis van jullie input.

Doelgroep

Medewerkers van lokale besturen die de opleiding tot jobcoach in 2023 en 2024 hebben gevolgd

Begeleiding

oMvormiNg VOF

Deze lerend netwerk wordt georganiseerd op 1 locatie
Brussel
17 juni 2024

Welkom

Diverscity.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies wordt informatie over uw bezoek verzameld en geanalyseerd. Genieten van een optimale ervaring? Bevestig met Alle cookies toestaan. Of stel je voorkeuren in en bepaal welke informatie je met ons deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien je de cookies ervan aanvaardt.

Voorkeuren

Soorten cookies: