Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid
Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Opleiding dienstenchequemedewerkers binnen lokale besturen

Opleiding
30 mei 202308:30 - 17:00
Hasselt

PXL NEXT

Uit cijfers van 2019 blijkt dat 49,6% van de werknemers in Vlaanderen werkbaar werk heeft, voor de dienstenchequesector is dit slechts 33,7%. Er is dus nog veel verbetering nodig op het vlak van werkbaarheid. Daarom wil Diverscity inzetten op werkbare jobs voor dienstenchequemedewerkers binnen lokale besturen! 

Inhoud

Via een gratis 2-daagse opleiding (waarbij de medewerkers de keuze krijgen welke dag ze willen volgen of beide dagen) wordt de werkbaarheid van de job van je dienstenchequemedewerker verhoogd. Dag 1 richt zich voornamelijk naar startende huishoudhulpen waarbij we ingaan op algemene poetstechnieken, organisatie en veiligheid in en rond de woning. Tijdens dag 2 gaan we dieper in op klantgericht communiceren en motivatie op de werkvloer. Dag 2 van de opleiding is geschikt voor zowel startende als ervaren huishoudhulpen. Het volledige pakket van twee dagen geeft een goede basis voor zowel startende huishoudhulpen als huishoudhulpen die al langer aan het werk zijn. 

Programma

Lees hier het volledige programma. 

Doelgroep

Huishoudhulpen van dienstencheque-afdelingen binnen lokale besturen.

Begeleiding

Veronique De Jaeger en Tonia Tollenaere, TalentIndex

Praktisch

Alle praktische info vind je hier

Inschrijven

Schrijf je in via deze link.

Vragen

Inhoudelijk

Praktisch

  • Joke Jacobs, verantwoordelijke voor de organisatie van vorming en evenementen | joke.jacobs@vvsg.be | tel. 02 207 54 01
Deze opleiding wordt georganiseerd op 5 locaties:
AntwerpenVilvoordeKortrijkGentHasselt
30 mei 2023

Welkom

Diverscity.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies wordt informatie over uw bezoek verzameld en geanalyseerd. Genieten van een optimale ervaring? Bevestig met Alle cookies toestaan. Of stel je voorkeuren in en bepaal welke informatie je met ons deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien je de cookies ervan aanvaardt.

Voorkeuren

Soorten cookies: