Home  >  Thema's  >  Leiderschap  >  Video's

Vier gratis masterclasses over werkbaar werk

Video

De werkbaarheid van jobs in Vlaanderen kan nog beter. Heel wat organisaties, leidinggevenden en werknemers kunnen nog een tandje bijsteken voor meer werkbaar werk. Maar hoe pak je dat nu precies aan? Waar kan je verbeteren en bijsturen om het werk werkbaarder te maken? Dat kan je leren via de masterclasses Werkbaar werk.

Experten van Anasta leggen in 18 minuten uit hoe je leiding kan geven met klasse, hoe je kan werken met goesting, hoe je door leren kan groeien en hoe je goed kan organiseren. Bij elke masterclass hoort ook een handleiding waar je mogelijke vragen en discussietopics kunt terugvinden. De masterclass kan je individueel bekijken maar je kan deze ook gebruiken in een groepsdiscussie of vorming.

Deze masterclasses maken deel uit van het project Een brug naar het werkveld van de Stichting Innovatie & Arbeid om extra vormingsmateriaal te maken over werkbaar werk.

Ontdek de masterclasses werkbaar werk op de website van de SERV: www.serv.be/stichting/nieuws/vier-masterclasses-over-werkbaar-werk