Kinderopvangcaravan 2020 baby's en peuters

Studiedag
© Diverscity

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 5 dagen gratis vorming in je eigen regio.

Doelgroep
Vorming voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van baby's en peuters die wordt georganiseerd door een lokaal bestuur. Voor een overzicht van de beschikbare workshops en het dagprogramma verwijzen we je graag door naar de folder kinderopvangcaravan 2020 baby's en peuters.

Er wordt ook een kinderopvancaravan georganiseerd voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen in 2020. 

Algemeen
Het aantal workshops per Kinderopvangcaravan verschilt van locatie tot locatie. Welke workshops er per kinderopvangcaravan worden gegeven is ook verschillend. Alle workshops duren drie uur. Als deelnemer kies je 2 workshops uit. Een overzicht van de verschillende workshops vind je in de folder 'Kinderopvangcaravan 2020 baby's en peuters'. Een overzicht van de verschillende locaties vind je eveneens in de folder en op deze overzichtelijke kaart. 

Deelnameprijs
GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering.

Inschrijven

Annulatie
Annuleren of wijzigen van een workshop (indien niet volgeboekt) kan kosteloos tot 14 dagen voor de start van de vorming of je kan een plaatsvervanger doorgeven. De deelnameprijs van € 60 wordt aangerekend wanneer de annulatie later, zonder geldige reden, plaatsvindt. Ziekte is enkel een geldige reden indien je ons je ziektebriefje kan doorsturen.

Handouts workshops

Info 
koc@vvsg.be, VVSG-academieteam, 02 211 56 60
 

Deze studiedag wordt georganiseerd op 5 locaties:
LeuvenHasseltAntwerpenGentBrugge