Kinderopvangcaravan 2018 schoolgaande kinderen

Studiedag

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 20 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.

Doelgroep
Vorming voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen van 2.5 tot 12 jaar die wordt georganiseerd door een lokaal bestuuur. Voor een overzicht van de beschikbare workshops en het dagprogramma verwijzen we je graag door naar de folder kinderopvangcaravan 2018 schoolgaande kinderen.

Er worden ook een kinderopvancaravan georganiseerd voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van baby's en peuters

Deelnameprijs
GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering.

Inschrijven


Handouts workshops

Info 
Elke Van den Wijngaert, Organisatieverantwoordelijke VVSG-academieteam, 022115660
 

Deze studiedag wordt georganiseerd op 0 locatie