Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Verhoog je veerkracht en voorkom burn-out!

Opleiding
© freepik

Tijdens deze vorming reiken we de deelnemers een aantal denkkaders aan rond stress- en burn-out. Hiermee proberen we vooral reflectie en zelfinzicht te vergroten om deze denkkaders aldus te kunnen toepassen op de eigen werksituatie. Deze opleiding richt zich op alle medewerkers. 

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we (veer)krachtig kunnen omgaan met veranderingen en uitdagende situaties? Hoe kunnen we beter en duurzamer grip krijgen op onszelf en de situaties? Om alzo een potentiële burn-out af te wenden en de eigen veerkracht en wendbaarheid te sterken. 

We wensen een interactieve en ook een ervaringsgerichte workshop te geven om medewerkers te laten proeven van allerlei manieren hoe ze via concrete oefeningen beter voor zichzelf kunnen zorgen en kunnen zorgen voor hun collega’s of team om stress en burn-out kunnen voorkomen. 

Deelnameprijs
45 euro voor VVSG-leden, inclusief lunch en koffiepauze.

Inschrijven
Schrijf nu in via academie: http://bit.ly/vvsg_academie.

Annuleren
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot één week vooraf. De deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulering later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Info

Boek deze opleiding In-House
Deze opleiding kan op maat aangeboden worden binnen je organisatie. De opleiding wordt dan inhoudelijk aangepast voor het bedoelde publiek. 

Om een vorming op maat te boeken verwijzen we graag door naar de vormingsfonds website. Dankzij de financiële tussenkomst van de Vlaamse Overheid heeft elk bestuur recht op 1 vorming uit dit  vormingsfonds 'Focus op talent' voor de prijs van €1000.

Meer info vind je op de website van het vormingsfonds of via info@diverscity.be

 

Deze opleiding wordt georganiseerd op 2 locaties:
DigitaalHasselt