Online opleiding: Burn-out Zelfzorg - Verhoog je veerkracht. Jezelf wapenen tegen burn-out

Opleiding
© freepik

Het doel van deze vorming is leren hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen om op die manier de kans op burn-out te verminderen. 

Deze opleiding over stresshantering is aangepast aan het omgaan met de Corona-crisis.

Wie bij een lokaal bestuur werkt, doet dat vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid. In kleine diensten met geringe personeelsbezetting rust een grote verantwoordelijkheid op de medewerkers. Ze gaan vol vuur aan het werk. Helaas soms tot op het punt dat ze opgebrand of uitgeblust zijn.

Tijdens een interactieve workshop met herkenbare praktijkvoorbeelden worden de deelnemers zich bewust van hun persoonlijke energiehuishouding en leren we hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen. We gaan aan de slag met concrete, stress-reducerende technieken. De focus ligt op de vraag ‘wat kan ik zelf doen?’. Na deze vorming zijn de deelnemers beter gewapend tegen stress en burn-out.

Deelnameprijs
30 euro voor VVSG-leden

Inschrijven
Schrijf nu in via http://academie.vvsg.be

Enkele dagen voor de start van de vorming ontvang je de nodige info en link (zoom of whereby) om te kunnen deelnemen aan deze opleiding.

Annuleren
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot één week vooraf. De deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulering later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Info inhoudelijk
In onze folder of via info@diverscity.be, 02 211 56 48

 

Deze opleiding wordt georganiseerd op 0 locatie