Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Live-sessie Teamtalk

Opleiding

Als leidinggevende een ploeg aansturen is een hele uitdaging. Elke medewerker is verschillend, met elk zijn sterktes en werkpunten, behoeften en persoonlijkheid. ​Teamtalk is een tool om op een laagdrempelige en eigentijdse manier als team in gesprek te gaan met elkaar over een bepaald thema. Als ploegbaas, diensthoofd of leidinggevende krijg je zo meer inzicht in wat bij de medewerkers leeft!

Met deze live-sessie bieden we extra ondersteuning, concrete tips en de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen over hoe je aan de slag gaat met Teamtalk.
 

Met Teamtalk worden aan het team 10 vragen voorgelegd waarop deelnemers anoniem via hun smartphone of tablet een antwoord moeten kiezen uit een meerkeuzelijst. Nadat iedereen alle vragen beantwoord heeft, worden de vragen en de antwoorden van de groep één voor één besproken. Bij elk meerkeuze antwoord staat het aantal deelnemers die dit antwoord hebben gekozen (anoniem).

Wil je graag zelf aan de slag met Teamtalk? Alle nodige info vind je terug op onze website: www.diverscity.be/teamtalk. In deze live-sessie ga je rechtsreeks in gesprek met Dries De Schutter van Knowledge On the Spot (KOS Learning) en andere ploegbazen en/of leidinggevenden van lokale besturen.

Doelgroep
Ploegbazen, opzichters, voormannen, werkleiders, facility-verantwoordelijken die even stil willen staan bij hun rol als leidinggevende (zowel voor leidinggevenden die twee mensen, een groot team of verschillende teams onder zich hebben).

Begeleiding
Knowledge On the Spot (KOS Learning)

Deelnameprijs
Gratis voor VVSG-leden, inschrijven verplicht

Inschrijven
Schrijf nu in via http://bit.ly/vvsg_academie 

Annuleren
Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig. De volledige deelnameprijs wordt aangerekend wanneer de annulatie later plaatsvindt. Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat u vervangen door een collega.

Info 

Deze opleiding wordt georganiseerd op 0 locatie