Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid
Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kinderopvangcaravan 2022-2023 schoolgaande kinderen

Studiedag
5 mei 202309:30 - 13:30
Leuven

Faculty Club, Groot Begijnhof 14 te 3000 Leuven

Goede kinderopvang vraagt de juiste persoon met het juiste talent op de juiste plaats. Die juiste persoon ben jij!

Jouw inzet als kinderbegeleider maakt het verschil in de kinderopvang: kinderen stimuleren, rekening houden met hun noden, met hen spelen en ravotten. Hen blijven boeien elke dag opnieuw. Ouders onthalen en verwelkomen, zorg dragen voor jezelf en je collega’s ... Elke dag weer kan de kinderopvang op jouw inzet rekenen.

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 20 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.

Wij hopen je te mogen verwelkomen

 

Doelgroep

Kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen (2,5 tot 12 jaar) die wordt georganiseerd door een lokaal bestuur.

Verdeling workshops per locatie

In onze folder vind je een volledig overzicht van welke workshops waar worden aangeboden.

Dagindeling

Alle workshops duren 3 uur.

  • 09u00: onthaal met koffie en versnaperingen
  • 09u30: workshop (incl. pauze)
  • 12u45: lunch
  • 13u30: einde

Deelnameprijs

GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4-akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering. Met deze Vlaamse middelen kan het VVSG-Steunpunt Kinderopvang een ondersteuningsaanbod ten aanzien van de kinderopvang uitwerken.

Inschrijven

Je kan inschrijven vanaf maandag 30 mei 2022 via deze link.

Annulatie

Annuleren of wijzigen van een workshop (indien niet volgeboekt) kan kosteloos tot 14 dagen voor de start van de vorming of je kan een plaatsvervanger doorgeven. Een vergoeding van €60 wordt aangerekend wanneer de annulatie later, zonder geldige reden, plaatsvindt. Ziekte is enkel een geldige reden indien je ons je ziektebriefje kan doorsturen.

Info

VVSG Academie, T 02 211 56 60, koc@vvsg.be

Deze studiedag wordt georganiseerd op 3 locaties:
Leuven
5 mei 2023
AalstBrugge

Welkom

Diverscity.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies wordt informatie over uw bezoek verzameld en geanalyseerd. Genieten van een optimale ervaring? Bevestig met Alle cookies toestaan. Of stel je voorkeuren in en bepaal welke informatie je met ons deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien je de cookies ervan aanvaardt.

Voorkeuren

Soorten cookies: