Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid
Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kinderopvangcaravan 2021-2022 schoolgaande kinderen

Studiedag
7 juni 202209:30 - 12:45
Roeselare

CC De Spil – H. Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare

Goede kinderopvang vraagt de juiste persoon met het juiste talent op de juiste plaats. Die juiste persoon ben jij! Jouw inzet, als kinderbegeleider, maakt het verschil in de kinderopvang: kinderen stimuleren, rekening houden met hun noden, met hen spelen en ravotten. Hen blijven boeien elke dag opnieuw. Ouders onthalen en verwelkomen, zorg dragen voor jezelf en je collega's ... Elke dag weer kan de kinderopvang op jouw inzet rekenen.

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 26 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.  

In het schooljaar 2021-2022 gaan we voor een coronaveilige Kinderopvangcaravan met max. 3 workshops per locatie. We schrappen helaas ook de gezamenlijke momenten bij de start en tijdens de lunch.

Wij hopen je te mogen verwelkomen.

We gaan voor een caravan met max. 3 workshops per locatie en kiezen er helaas voor om de gezamenlijke momenten bij de start en tijdens de lunch te schrappen.

Doelgroep

Kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen die wordt georganiseerd door een lokaal bestuur.

Verdeling workshops per locatie

In onze folder vind je een volledig overzicht van welke workshops waar worden aangeboden. Op onze kaart vind je tevens een overzicht van de locaties en data.

Dagindeling

  • 9u15 : Onthaal
  • 9u30 : Start workshop tot 12.45 (inclusief pauze met drankje)
  • 12u45 : Einde

Deelnameprijs

Gratis. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4-akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse rege­ring. Met deze Vlaamse middelen kan het VVSG-Steunpunt Kinderopvang een ondersteuningsaanbod ten aanzien van de kinderopvang uitwerken.

Inschrijven

Je kan inschrijven vanaf maandag 11 januari 2021 en dit via academie: VVSG-academie (efficy.com), of via mail aan koc@vvsg.be.

Tip! Indien je inschrijft via academie: VVSG-academie (efficy.com), ben je meteen zeker van je plaats.

Annulatie

Annuleren of wijzigen van een workshop (indien niet volgeboekt) kan kosteloos tot 14 dagen voor de start van de vorming of je kan een plaatsvervanger doorgeven. De deelnameprijs van 60 euro wordt aangerekend wanneer de annulatie later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Handouts workshops 

Info 
VVSG Academie, T 02 211 56 60, koc@vvsg.be

7 juni 2022

Workshop 2, 3 en 9

Deze studiedag wordt georganiseerd op 1 locatie
Roeselare
7 juni 2022