Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kinderopvangcaravan 2020 schoolgaande kinderen

Studiedag
16 november 202009:00 - 13:30  Geannuleerd
Nazareth

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 20 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.

Doelgroep

Vorming voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen van 2.5 tot 12 jaar die wordt georganiseerd door een lokaal bestuuur. Voor een overzicht van de beschikbare workshops en het dagprogramma verwijzen we je graag door naar de folder kinderopvangcaravan 2020 schoolgaande kinderen.

Er worden ook een kinderopvancaravan georganiseerd voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van baby's en peuters in 2020. 

Algemeen

Het aantal workshops per Kinderopvangcaravan verschilt van locatie tot locatie. Welke workshops er per Kinderopvangcaravan worden gegeven is ook verschillend. Alle workshops duren drie uur. Als deelnemer kies je 1 workshop uit. Een overzicht van de verschillende workshops vind je in de folder 'Kinderopvangcaravan 2020 schoolgaande kinderen'. Een overzicht van de verschillende locaties vind je eveneens in de folder en op deze overzichtelijke kaart. 

Deelnameprijs

GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering.

Inschrijven

  • Je kan inschrijven vanaf 13 januari 2020 en dit via academie.vvsg.be of via mail aan koc@vvsg.be (enkel met 'inschrijvingsformulier Kinderopvangcaravan Schoolgaande Kinderen 2020', zie Excel-document onderaan deze pagina).
  • Tip! Indien je inschrijft via academie.vvsg.be ben je meteen zeker van je plaats.
  • Annuleren of wijzigen van een workshop (indien niet volgeboekt) kan kosteloos tot 14 dagen voor de start van de vorming of je kan een plaatsvervanger doorgeven. De deelnameprijs van 60 euro wordt aangerekend wanneer de annulatie later, zonder geldige reden, plaatsvindt.

Diverscity heeft in lijn met de richtlijnen om het coronavirus COVID-19 in te dijken, besloten om alle opleidingen, gepland tot en met 31 augustus 2020, niet te laten doorgaan.​ Meer info vindt u hier.


Handouts workshops

Info 
VVSG Academie, T 02 211 56 60, koc@vvsg.be

16 november 2020

Kinderopvangcaravan met 3 workshops

  • WS 1 Boost je creativiteit!
  • WS 2 Rewind – Fast Forward
  • WS 3 Vuurslangen en andere avontuurlijke beesten