Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kinderopvangcaravan 2019 schoolgaande kinderen

Studiedag
© Diverscity

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 20 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.

Doelgroep

Vorming voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van schoolgaande kinderen van 2.5 tot 12 jaar die wordt georganiseerd door een lokaal bestuuur. Voor een overzicht van de beschikbare workshops en het dagprogramma verwijzen we je graag door naar de folder kinderopvangcaravan 2019 schoolgaande kinderen.

Er worden ook een kinderopvancaravan georganiseerd voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van baby's en peuters in 2019

Deelnameprijs

GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering.

Inschrijven

  • Je kan inschrijven vanaf 10 januari 2019 en dit via academie.vvsg.be of via mail aan koc@vvsg.be (enkel met 'inschrijfformulier Kinderopvangcaravan Schoolgaande Kinderen 2019').
  • Tip! Indien je inschrijft via academie.vvsg.be ben je meteen zeker van je plaats.


Handouts workshops

Info 
Elke Van den Wijngaert, Organisatieverantwoordelijke VVSG-academieteam, 02 211 56 60
 

6 december 2019

Kinderopvangcaravan met 4 Workshops:
WS 1: Speelhoeken
WS 2: Geweldloze communicatie
WS 3: Spelen met media
WS 4: "All-In?"

Deze studiedag wordt georganiseerd op 2 locaties:
Turnhout
6 december 2019
Hasselt