Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kwalificerende Trajecten Kinderopvang en Thuiszorg

Infosessie
14 oktober 201919:00 - 21:00
Diksmuide

Tijdens deze gratis infosessie leggen we uit hoe de opleiding tot verzorgende/zorgkundige of begeleider in de kinderopvang, voor medewerkers die werken in een dienst thuiszorg, gezinszorg, (buitenschoolse) kinderopvang tijdens de werkuren en met behoud van loon precies in zijn werk gaat.

Deze infosessie is bedoeld voor medewerkers die geïnteresseerd zijn in deze opleiding en hun dienstverantwoordelijken. Op deze pagina vind je alvast wat meer info over de kwalificerende trajecten. 

Op de infosessie komen volgende vragen zeker aan bod:

Wie komt in aanmerking voor deze opleiding, wat is de inhoud van deze opleiding, waar kan ik deze opleiding volgen, is er ook een stage, wat betekent ‘tijdens de werktijd’ en ‘behoud van loon’, hoe moet ik hiervoor inschrijven, selectie van de kandidaten en start van de opleiding.

Inschrijven via Anne Deschryver.

 

Deze infosessie wordt georganiseerd op 3 locaties:
Diksmuide
14 oktober 2019
DilbeekTurnhout