Home  >  Ondersteuning  >  Kalender

Kinderopvangcaravan 2018 baby's en peuters

Studiedag
15 oktober 201809:00 - 16:30
Hasselt

Om je te inspireren reist onze Kinderopvangcaravan het hele land door. Het VVSG-Steunpunt Kinderopvang en Diverscity organiseren op 5 dagen gratis vorming in je eigen regio en buiten de openingsuren van de buitenschoolse kinderopvang.

Doelgroep
Vorming voor kinderbegeleiders tewerkgesteld in de kinderopvang van baby's en peuters die wordt georganiseerd door een lokaal bestuuur die wordt georganiseerd door een lokaal bestuuur. Voor een overzicht van de beschikbare workshops en het dagprogramma verwijzen we je graag door naar de folder kinderopvangcaravan 2018 baby's en peuters.

Deelnameprijs
GRATIS, inclusief koffie met versnaperingen en broodjeslunch. De reële kostprijs van de vorming wordt niet aangerekend. Dit is mogelijk dankzij financiering uit het VIA4akkoord. Het VIA4-akkoord is een Vlaams intersectoraal akkoord voor de openbare social profitsector dat werd afgesloten tussen de VVSG vzw, de drie erkende vakbonden en de Vlaamse regering.

Inschrijven


Handouts workshops

Info 
Elke Van den Wijngaert, Organisatieverantwoordelijke VVSG-academieteam, 022115660
 

15 oktober 2018

Kinderopvangcaravan met 6 workshops:
WS 1: Risicovol spel? Het leren is aan de durvers
WS 3: Een warme relatie met alle ouders en kinderen
WS 4: Alles over gezonde voeding in de kinderopvang
WS 6: Pedagogisch Raamwerk, MEMOQ en Spel ‘Kwaliteit Troef’
WS 8: Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten
WS 9: Interactief voorlezen

Deze studiedag wordt georganiseerd op 0 locatie