Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

Infowebinar HRM-werktafels werknemersbeleving

Infosessie

Heel graag nodigen we u (opnieuw) uit om deel te nemen aan een werktafel, deze keer met de focus op ‘werknemersbeleving’ (werknemersgeluk / werknemersmotivatie).

Vorige keer zoomden we in op leiderschap, en creëerden we een leiderschapsvisie.  Nu willen we de ‘tandem’ vervolledigen door te focussen op de medewerker en zijn/haar beleving, zijn/haar motivatie, zijn/haar geluk, enz.

We organiseren daarom een 5-daagse werktafel (1 werktafelreeks (dus 5 dagen) per provincie) nl. in Oostkamp, in Leuven, in Dendermonde, in Nijlen, in Genk en ook in Brussel (Huis Madou).  We spreken telkens af in het lokaal bestuur daar, en gaan een ganse dag aan de slag rond ons thema.  Deze keer zijn er 3 mogelijkheden om dit in te vullen :

  • Een visie creëren (breed) rond werknemersbeleving
  • Een vormings- en ontwikkelingsbeleid ontwikkelen, incl. een vormingsplan
  • Een modern selectie- en mobiliteitsbeleid uitwerken

Om u het concept, de aanpak en de praktische zaken verder toe te lichten, nodigen we u van harte uit op een kort webinar met Karen Sarens (VVSG – Diverscity) en Ann Moreels, de begeleider van deze werktafels op 13/6 van 11u tot 12u. 

We zullen u heel wat informatie geven en alle vragen en bezorgdheden van uw kant komen aan bod.  We kijken uit om u te ontmoeten in onze webinar.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link

Deze infosessie wordt georganiseerd op 1 locatie
Digitaal