Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

18 juni 2021
Dank je wel Pol!

Nu de zomervakantie met rasse schreden nadert staat het team van Diverscity een grote verandering te wachten. Onze lieve collega Pol Despeghel gaat met pensioen.

Sinds het prille begin maakt Pol deel uit van het (toen nog driekoppige) Diverscityteam. Met een immer aanstekelijk enthousiasme zet Pol zich in voor een duurzaam en divers personeelsbeleid bij alle Vlaamse lokale besturen. Thema’s zoals leeftijdsbewust personeelsbeleid en LGBTI-beleid zijn zijn stokpaardjes.

Pol stond (en staat nog steeds) immer vriendelijk en behulpzaam ten dienste van alle lokale besturen. Persoonlijke contacten draagt hij hoog in het vaandel. Corona gooide het afgelopen anderhalf jaar roet in het eten maar voorheen was Pol vaak te velde, op pad naar alle Vlaamse uithoeken. Heel wat besturen kennen Pol, komen bij hem persoonlijk aankloppen en andersom kan Pol ook bij de besturen terecht.

Als echte ‘mensenmens’ heeft Pol bijzonder goede contacten met onze partners opgebouwd en dit steeds vanuit een oprechte interesse en betrokkenheid.

Deze passie voor een divers lokaal personeelsbeleid en zijn talrijke persoonlijke contacten maken van Pol toch wel de officieuze ambassadeur van Diverscity.

Langs deze weg willen wij Pol van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het team en voor de sector.

Jan, Karen, Lore, Nele, Peter, Sofie & Veronique