Jouw portie ondersteuning lokaal HR-beleid

30 april 2021
Nieuwe gratis tool van Diverscity: Teamtalk!

Teamtalk is een tool om op een laagdrempelige en eigentijdse manier als team in gesprek te gaan met elkaar over een bepaald thema. Als ploegbaas, diensthoofd of leidinggevende krijg je zo meer inzicht in wat bij de medewerkers leeft!

Met Teamtalk worden 10 vragen voorgelegd waarop deelnemers anoniem via hun smartphone een antwoord kiezen uit een meerkeuzelijst. Nadat iedereen alle vragen beantwoord heeft, worden de vragen en de antwoorden van de groep één voor één besproken.

De eerste module waarmee je met Teamtalk aan de slag kunt gaan is de module 'Teamtalk over corona' over de impact van de coronacrisis op de werkvloer. Het peilt naar de motivatie van de werknemers en creëert tegelijkertijd verbondenheid door samen te ventileren.

In de toekomst worden meerdere modules rond verschillende thema's uitgewerkt.

  • Doelgroep?
    Groendiensten, poetsdiensten, technische diensten... van lokale besturen.
     
  • Coronaproof!
    Doordat de deelnemers individueel kunnen antwoorden op hun smartphone is het mogelijk met voldoende afstand van elkaar met Teamtalk aan de slag te gaan.

Ontdek alles over Teamtalk op onze website via www.diverscity.be/teamtalk, waaronder instructiefilmpjes, een handleiding, een videoreeks met extra tips om succesvol een sessie Teamtalk te begeleiden. 

Ben je geïnteresseerd om met Teamtalk aan de slag te gaan, maar heb je nog een beetje last van koudwatervrees of zit je met specifieke vragen? Schrijf je dan in voor één van onze gratis live-sessies Teamtalk op 25 mei of 10 juni.