14 januari 2021
Verken innovatieve arbeidsorganisatie voor WZC

  • Ervaar je als woonzorgcentrum een hoge werkdruk bij medewerkers en wil je leren hoe werkbare jobs te creëren?
  • Ben je benieuwd hoe je de talenten van je medewerkers kan inzetten?
  • Wat betekent gedeeld leiderschap in de praktijk?

In 2020 organiseerde Workitects, met steun van de Vlaamse Overheid, een gratis provinciale verkenningsronde voor woonzorgcentra in het kader van het IAO-project. Wegens succes wordt dit initiatief in 2021 herhaald.

Kom kennismaken met innovatieve arbeidsorganisatie tijdens de drie opleidingsdagen tussen maart en juni 2021. Als deelnemer leer je wat IAO voor jou kan betekenen. Er wordt enkel gefocust op de woonzorgsector. Telkens maak je ook kennis met een woonzorgcentrum dat al gestart is met een verandertraject. Zo kan je, naast de theoretische inzichten, ook leren hoe andere woonzorgcentra hun traject aanpakken.

Deelname is gratis, inschrijven verplicht. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op de website van Workitects.

Aan het woord: Soetkin & Caroline over de verkenningsronde voor woonzorgcentra in 2020
Caroline en Soetkin namen in 2020 deel aan de verkenningsronde voor woonzorgcentra. Lees het volledige interview over hun ervaringen: Welke impact had de opleiding op hun werking? Gingen ze al aan de slag met IAO? Wat is hen het meest bijgebleven van de drie dagen?